Menu
Een rijke historie

Ons verhaal

Vakkennis sinds 1928

“Luyt Bedden kent een rijke historie die teruggaat tot 1928. In dat jaar opende mijn grootvader een winkel voor woninginrichting te Schermerhorn. Eén van de werkzaamheden was het bijvullen van traditionele kapokmatrassen – en zo kreeg mijn vader al op jonge leeftijd de droom ooit een eigen beddenspeciaalzaak te starten. In 1978 maakte hij zijn droom waar.”

Groei tot deskundige beddenspeciaalzaak

“De winkel voor damesmode die hij toen aan de Zaanweg in Wormerveer runde, werd verbouwd tot beddenwinkel. Avond aan avond studeerde hij om zijn vakkennis te vergroten en al snel stond hij bekend als dé lokale beddenspecialist. De zaken gingen goed en in 1992 verhuisde de trots van mijn vader naar een groter pand in dezelfde straat – het pand dat ik 3 jaar later met minstens zoveel trots van hem mocht overnemen. “

Ambacht van toen, innovatie van nu

“De traditie, kwaliteit en vakkennis van toen zijn gebleven. De moderne touch van nu heb ik daarop aangevuld. Daarom kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor matrassen en ledikanten van het exclusieve topmerk SCHRAMM , dat ambacht en innovatie perfect combineert. Mijn droom? U met een deskundig advies en met traditioneel vakwerk de perfecte nachtrust bieden. Dus graag tot snel in onze winkel!”

Harry
Harry Luyt
handtekening