Menu

SCHRAMM bedden

Oneindige mogelijkheden

De juiste ondersteuning

De schramm boxspring geeft de beste ondersteuning aan de matras.

De Schramm matras ondersteunt uw lichaam het beste.

5 verschillende hardheden, voor elk postuur de juiste matras en bodem.

Vakmanschap en duurzaamheid

Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen gecombineerd met puur vakmanschap maken van uw nachten een heerlijke ervaring. U wordt elke ochtend uitgerust en energiek wakker. Een investering in een SCHRAMM bed is een investering in uzelf.

Schramm Basis 12 Lago

Oog voor detail

Een SCHRAMM bed onderscheidt zich door het oog voor detail. Elk bed wordt met de hand vervaardigd door een van de 200 medewerkers in de meubelmakerij, stoffering en naaiateliers. De combinatie van eersteklas materialen, een goed op elkaar afgestemd team van bekwame vaklieden, een geavanceerde productieorganisatie en tientallen jaren ervaring maken een SCHRAMM bed tot wat het is: een perfect, met de hand gemaakt bed uit Duitsland.

Persoonlijk advies

Laat u adviseren door onze expert

We begrijpen heel goed dat alle verschillende opties voor uw ideale bed overweldigend kunnen zijn . Daarom leggen wij het u graag persoonlijk uit in onze showroom. We nemen alle tijd om samen met u de opties door te nemen en op basis van uw wensen het ideale bed samen te stellen. Kom gerust bij ons langs voor een persoonlijk adviesgesprek waarin uw wensen centraal staan.

handtekening