Menu

Schramm matrassen

Ambachtelijke, unieke producten

Precisie, perfectie & verfijning

Luyt Bedden heeft alle Schramm matrassen:

Emotion matras in 3 hardheden.

Heaven en Mythos matras in 5 hardheden.

5 hardheden Divina matras.

Veren van uitstekende kwaliteit

De thermisch ovengeharde veren van de pocketveringmatrassen van SCHRAMM zijn bestand tegen metaalmoeheid en overbelasting, en extra gedemagnetiseerd – uniek in de wereld. Aangezien elke cilindrische veer met de hand in een aparte hoes van neteldoek is genaaid, kan de veer onafhankelijk van de aangrenzende veren reageren, en zich nauwkeurig aanpassen aan de contouren en bewegingen van het lichaam. Zuiver individualisme voor een ongekende slaapcultuur.

Het één kan niet zonder het ander

Het bovenmatras past zich direct en zeer zorgvuldig aan uw lichaam aan. Het ondersteunende vermogen van elk SCHRAMM matras is individueel afgestemd op het gewicht en de anatomie van elke slaper. Zo worden alle SCHRAMM matrassen elk matras perfect op maat gemaakt. Het stabiele ondermatras vangt elke beweging soepel en gelijkmatig op en biedt daarmee de basis voor een gezonde slaap.

Persoonlijk advies

Laat u adviseren door onze expert

We begrijpen heel goed dat alle verschillende opties voor uw ideale bed overweldigend kunnen zijn . Daarom leggen wij het u graag persoonlijk uit in onze showroom. We nemen alle tijd om samen met u de opties door te nemen en op basis van uw wensen het ideale bed samen te stellen. Kom gerust bij ons langs voor een persoonlijk adviesgesprek waarin uw wensen centraal staan.

handtekening